Durbes Veltes > Blog > Marinējumi
kirbji2-min

Ķirbji saldskābā marinādē

Marinējumi
Ķirbji saldskābā marinādē Sastāvs: Ķirbji -70%, cukura sīrups(30%tīgs) -30%, garšvielas- kanēlis, krustnagliņas, citronskābe, smaržīgie pipari. Bruto svars 500 g Lieliska piedeva pie gaļas ēdieniem.
3_durbes_vini-min

Pikantais dārzeņu lečo

Marinējumi
Pikantais dārzeņu lečo Sastāvs kabači/patisoni -60%, sīpoli -10%, burkāni- 10%, paprika -5%, tomāti 5%, ķiploki-5%, čilli pipari, tomātu pasta, sāls, cukurs, zaļumi, pipari, konservants -etiķis Bruto svars 500 g Lieliska piedeva pie gaļas ēdieniem. Var pasniegt gan kā garnējumu, gan kā karstos salātus. Var gatavot zupas.
cukini2+-+Copy-min

Cukini gabaliņi saldskābā marinādē

Marinējumi
Cukini gabaliņi saldskābā marinādē Sastāvs: cukini zaļie un dzeltenie - 80%,paprika 10%,sīpoli 10%,ķiploki, sāls, cukurs,seleriju sakņu pulveris, kurkuma, nerafinēta rapšu eļļa, konservants- etiķis. bruto svars 500 g Salātu sastāvā, bez sīpoliem, ķiplokiem ir kurkuma, klasiskā Indijas garšviela spilgti dzeltenā krāsā, kas pēc jaunākajiem zinātniskajiem pētījumiem izrādījusies ne tikai aknu, žultsceļu un nieru ārstētāja, bet arī...
tom_zel-min

Tomāti želejā, klasiskie

Marinējumi
Tomāti želejā, klasiskie sastāvs: tomāti - 80%, sīpoli - 20%, marināde: ūdens, sāls, cukurs, pipari, želatīns, konservants- etiķis. Bruto svars -500 g Piedeva gaļas ēdieniem.
3_durbes_vini-min

Pikantais ābolu-ķirbju ievārījums (ča...

Marinējumi
Pikantais ābolu-ķirbju ievārījums (čatnijs) Sastāvs: ķirbji 41%, āboli 30%, cukurs 20,5%, ingvērs 3,3%, ķiploki 2,5%, sāls 1,7%, čilli pipari, melnie pipari. Bruto svars 250 g vai 500 g Pikantā ievārījuma sastāvā ir skābi āboli, kas aizstāj etiķi, kubiņos sasmalcināti ķirbji, sīpoli, čilli pipari un ingvēra saknes. Ingvers ir zināms kā spēcīgs antioksidants. Tas samazina holesterīna...
3_durbes_vini-min

Marinēti kāposti

Marinējumi
Marinēti kāposti Sastāvs: kāposti -67%, burkāni -13%, sīpoli -3%, ķiploki -1%, nerafinēta rapšu eļļa 1%, cukurs 5%, sāls 3%, pipari, konservants –etiķis Bruto svars 700 g Alternatīva skābētiem kāpostiem. Lietojami kā salātu piedeva otrajiem ēdieniem.
kabacu_ikri-min

Kabaču ikri

Marinējumi
Kabaču ikri Sastāvs: Kabači 63%, burkāni-15%, sīpoli- 9%, tomātu pasta -9%, ķiploki- 1,5%, nerafinēta rapšu eļļa 1,5%, sāls, cukurs, melnie un sarkanie pipari. BEZ KONSERVANTIEM. Bruto svars -700 g Izmantojami kā piedeva otrajiem ēdieniem, zupām. Kabaču ikrus var smērēt uz maizītēm, no tiem var gatavot dažādas salātu mērces.
gurki_kurzemn-min

Gurķi kurzemnieku gaumē

Marinējumi
Gurķi kurzemnieku gaumē Sastāvs: gurķi sagriezti plānās šķēlītēs -80%, sīpoli – 13%, tomāti- 6%, zaļumi- dilles, baziliks, seleriju lapas, sāls, cukurs, pipari, konservants – etiķis un citronskābe Bruto svars -500 g Izmantojami, kā salāti - piedeva otrajiem ēdieniem.
dv_abolits-76-min

Pikantā plūmju mērce *

Marinējumi
Pikantā plūmju mērce * Sastāvs: sarkanās aliču plūmītes- 91%, cukurs-5%, ķiploki-3%, sāls 0,5%, čilli pipari, melnie pipari, baziliks. BEZ KONSERVANTIEM. Bruto svars -500 g Plūmju mērces krāsa burciņās var būt atšķirīga- no intensīvi tumši sarkanas līdz sārti brūnai, jo tas atkarīgs no konkrētajā plūmju partijā esošā sarkanā pigmenta daudzuma plūmju miziņā. Mērce lietojama kā piedeva...
bietes_viegmarin2+-+Copy-min

Galda bietes marinētas vieglā marinādē

Marinējumi
Galda bietes marinētas vieglā marinādē sastāvs: bietes (sagrieztas kubiciņos) -65%, marināde: cukurs 10%, sāls 5%, smaržīgie pipari, krustnagliņas, lauru lapas, ķimenes, konservants etiķis bruto svars 500 g Lieliska piedeva pie gaļas ēdieniem. No šīm marinētajām bietēm var pagatavot arī dažādus salātus.
  • 1
  • 2